Monday, 7 January 2013

Fake Friends

Assalamualaikum beautiful people. Well the title says it all. Fake friends. Well I hate it. I hate it so much. Fake friends shouldn't even exist. They're just too cruel. No one deserves to have fake friends. Well because I hate it? I've made a video about it. In this video, I tell everything that I hate about them. Memang confess habislah kan haha. Alhamdulillah video ni berjalan dengan lancar. I hope you guys and girls agree with me. And I hope you guys and girls enjoy it!


Kawan Ke Bro?

Video ni nampak lain sikit sebab Shahrin buat dalam bilik kakak Shahrin haha. Tanpa mintak izin pulak tu hehe. Making this video takes me about 3 hours. Well yeah It's tiring but worth it ofcourse. I want to make you guys happy. And masa untuk edit video ni amik masa dalam 7 hours lebih! Like seriously! Lama sangat! Hahaha. Salah satu sebabnya. masa tengah nak upload tu tetiba laptop shut down -,- And then kene upload balik haih. Dah lah amik masa yang lama nak upload video. Tapi takpalah. Dugaan dugaan. Sabar Shahrin sabar.

Thank you to my camera and laptop for helping me finished this video. And also to my family for sharing some of their ideas about this topic "Fake Friends". Thank you so much. You guys helped a lot yknow. Can't do it without you. So I think that's all for now. Enjoy the video! Hope so haha.

Assalamualaikum :) *okay sekarang still pagi buta ni. Belum breakfast lagi Ya Allah laparnyaa :(

11 comments:

  1. haah! same goes to me!
    fake friend deserve to die! Mhuhahaha xD

    ReplyDelete
  2. ohaha . same lah same . ramai pulak tu . btw , yang aku nampak macam banyak je komik doh . bak mai lah ahahahha

    ReplyDelete
  3. nice day :)
    hargailah hari kemaren,
    mimpikanlah hari esok,
    tetapi hiduplah untuk hari ini.
    bagi-bagi motivasinya yaah...

    ReplyDelete
  4. nice day :)
    hargailah hari kemaren,
    mimpikanlah hari esok,
    tetapi hiduplah untuk hari ini.
    bagi-bagi motivasinya yaah...

    http://wisataoutboundmalang.com/

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  5. nice day :)
    hargailah hari kemaren,
    mimpikanlah hari esok,
    tetapi hiduplah untuk hari ini.
    bagi-bagi motivasinya yaah...

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  6. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  7. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  8. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  9. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  10. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete