Saturday, 28 May 2011

Goodbye Richard..

Awww yesterday which is Friday.. was the last day for engineering course :(

Lepas ni aku dah tak payah nak pergi Engineering setiap friday dah. Tak happy langsung -__- sedih adolah. Every friday aku memang enjoy bangun pagi sebab nak pergi Engineering tu. and why..? because nak jumpa kawan kawan and cikgu Richard!

Richard is the best teacher in the world lah. Dia sporting, funny, friendly, semua good things dia ada! Shahrin dah pernah kata ni dalam post lepas. But still nak kata lagi. hahaha. Will miss them lah! especially Richard, kawan kawan boleh jumpa lagi next 2 weeks sebab sekolah belum habis lagi. But Richard tak tau lah jumpa lagi ke tak

Dah almost 3 years aku kenal dia and now berpisah *amboi asal ttiba jiwang ni -_-*

Well yesterday before engineering habis. Richard ada buat suprised untuk kitorang semua. dia sediakan makanan makanan and minuman buat party sikit. Wahh masa tu kitorang semua terharu ohh. Lepastu dia bukak lagu kuat kuat and semua orang menari hahaha. Good times :) And then he said. "Next Friday is not gonna be fun anymore.." Wahh! masa tu semua orang kata "Awwwwwwwwwww" haha but dalam hati semua sedih :/


In class


This is the food that Richard sediakan untuk kitorang semua..


Thats him :)


Everyone :D *sebenarnya ada ramai lagi but depa tak dapat datang


Yang paling sedih sekali.. masa aku dah keluar dari bangunan engineering tu kan. Richard jerit dari tingkap "GOODBYEEEE EVERYONE!" Masa tu I look back.. and that was the last time i saw his face. till now. Harap kita berjumpa lagi ye Richard :)

*sedih sedih jugak but still kene move on en :/

3 comments:

  1. Wah sedapnye makanan tu..mood=lapar
    hehehehe..
    xpe2..nnt klu ade rezeki umur pnjg ade jodoh insyaallah jumpe lgi ngn Richard..
    betul x?

    ReplyDelete
  2. well, emm... new reader~ :)

    ReplyDelete
  3. Nur Intan Syafinaz: sedap sangat! yaa betul insyaAllah :)

    FiNa: hey new reader! :)

    ReplyDelete