Wednesday, 21 December 2011

Tak perlu nak show off lah

Assalamualaikum everyone! shahrin nak minta maaf sangat-sangat sebab shahrin dah lama tak update blog. It's because i'm working on my new vlog. Yay! and Alhamdulillah dah siap. Alhamdulillah :)

So this video. Shahrin buat khas untuk semua show off people yg wujud dalam dunia ni. Kepada yg paham Bahasa Melayu lah haha. memang ramai kan tak suka dekat orang yg suka tunjuk menunjuk ni. Sapalah suka kan? Anyway. shahrin nak ucapkan berjuta juta terima kasih dekat my lovely mum :) Sebab ada tolong rakam sikit video ni. you're the best ma! Hope you all enjoy the video yh :)



*okay im going to sleep now. dah dekat pukul 4 pagi dah :O and btw i miss my dad and sis :(

13 comments:

  1. Nice vlog. Ingatkan you dah dewasa rupanya sekolah lagi ye. Muka matured lah. Hehe. Keep on blogging and vlogging yahh ;D

    ReplyDelete
  2. nice vlog lah syahrin..


    visit mine:

    http://azrijohan.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Abang abang, kita suka tengok blog abang. Abang cool laah. Nanti jom date dengan saya. Haha. Kitumengada. Cool blog bro. Nanti aku nak show off depan kau (x

    ReplyDelete
  4. nice vlog btw ^_^ keep it up and be the best vlogger one day . .

    ReplyDelete
  5. btw i miss my dad and sis :(

    #kemane ayah dgn akak shahrin.? tak ikut balik m'sia ke.?

    ReplyDelete
  6. time kau uat vid. ni, kau ade kat australia ke?

    ReplyDelete
  7. HAHAHAHAHAHAHA NICE! *thumbs up*

    ReplyDelete
  8. haha..rindu sudah dengan papa n kakak dia...ajak lah ur mom go to there..the end of story..(>.<)

    ReplyDelete
  9. you're very talented lah shahrin :)... plus suara unik sangat... good luck SPM next year... kami honeymoon sat tahun depan... :D (walaupun hakikatnya memang kena study -,=')

    ReplyDelete
  10. cool gila ending
    "ooo ye ke.. ada aku tanya?'
    terbaik!

    ReplyDelete
  11. x pasal2 sentap minah/mamat tue..
    "ada aku tanya?"
    Mamat/minah: sampai hati... *larik terkodek2.
    geram tol..

    ReplyDelete