Tuesday, 19 April 2011

Ini Spring ke Summer?

Setahu aku musim spring ni. matahari ada but tak lah panas sangat and angin pula cun je..


BUT tadi aku pergi sekolah kan kan kan. perghhhhh! panas betui! Rasa dah macam kat malaysia dah -.- lagi panas aku rasa. Ini musim spring ke summer -_- aku pun tak tau daa. confused ni. Tapi tadi memang panas tahap hangus wehh, lagi lagi aku pi pakai jacket tebal2. hahaha memang takda akal -.- and tadi, angin sikitt pun aku tak rasa. Buat penat je pakai jacket tadi, rimass and berat!

Bila balik je rumah tadi. bukak jacket terus and kasut semua. Pi tandas, tengok muka kat cermin.. Wahhh! muka macam hantu kak limah! hangus merah gelap gelegam! Lepas tu cepat-cepat basuh muka and kaki dengan air sejuk. perghh legaa sikit. and then masuk bilik terus bukak kipas kuat kuat. haha sekarang ni dah okay sikit :L tu jelahh nak cerita haha. Assalamualaikum..

Panas tu panas lah jugak. but mesti ingat.. dalam neraka lagi panas tau dak! :o

4 comments:

  1. cuaca kat sane tu saje je nk main gurau-gurau manje..haha!takpun nak suruh ko terkenangkan malaysia...erk??

    ReplyDelete
  2. saya nk kenal dengak awak sangtttt ;)

    ReplyDelete
  3. uuuhh..kak limah?? cun3

    ReplyDelete