Wednesday, 14 September 2011

Panasnyaaaaaa haha

Assalamualaikum!

Haiyoyo sekolah sekolah. this week sekolah memang penat! Minggu ni dekat sekolah shahrin rasa mcm panas sikit lah. dlm kelas kalau cikgu takde mesti shahrin pi kat meja cikgu. ada kipas. then duduk depan kipas tu haha. Sampai ada orang yg jerit..

"wehhh kau panas ni mesti banyak dosa ni!"

Hahaha amboii -.- tu tak tau lah but mmg panas woo haha. Oh and exam akhir tahun pun nak dekat dah. so from now on i need to focus betul dlm kelas. Sblum ni asyik main je haha. Semalam sekolah, ada PJ. and we play football. ofcourse lah team kelas kitorang menang hoho. 4 dinamik the best! Last week actually menang jugak tapi kelas lain tu tak puas hati. depa kata main tipu. but this week kitorang main fair and square haha.

So tomorow ada sambutan Merdeka at school. I asked some people in school and 90% of them said that they're not coming. wahh hebaaat. But I am :) esok shahrin nak bawak video camera and record semuaa haha. shahrin mmg susah nak berpisah dgn camera video. Two of my friends in Sahabat Merdeka video are going to sing in choir tomorow :) and they are Faris and Zafran. good luck to them!

Hows your Raya and Merdeka celebration? mesti best kan haha. I need to go now. Mau solat Maghrib. Goodbyeeeee salam! :)

*esok malas nak pi sekolah lah -.- bukan belajar pun haihhh pi jelah haha

5 comments:

  1. you moved back to Malaysia - COOL! =)

    *Risk of Rain*

    ReplyDelete
  2. kat skola mbek klas apa???
    klas sains ke,akaun ??

    ReplyDelete
  3. RS: yes Im back :)

    bloghok: hahaha

    Anonymous: shahrin amik LK :)

    Asya Aisyah Aqasyah: thanks haha

    ReplyDelete