Wednesday, 10 August 2011

Malaysia, here I come :)

Assalamualaikum :)
Well today is the day! Im going back to Malaysia :D wahh cepat je eh masa berlaku. Setelah 3 years shahrin duduk United Kingdom. akhirnya tiba jugak hari ni. Lagi beberapa jam je. lepastu shahrin and family pi Airport. then malam ni baru flyyy ke Malaysiaaaa. ayah shahrin kata perjalanan 20 jam. wahhh lama tuu -_- tak tau nak buat apa dlm flight nnti haha. tidur jelah kot :p

Excited! excited lah jugak tapi hari ni tetiba sedih pulak yang lebih haha. Sedih tinggalkan kengkawan sini. sebelum ni tak terfikir pun pasai depa. bila dah nak balik ni baru teringat :( I will miss them seriously. Like really! especially Adham, Zaker, and Skinny. haha depa terbaikk!


Haha ni masa english lesson. orang yg shahrin tengok tu Adham :)


Me and Adham


Year 11! cuba cari org muka chinese sikit dekat kiri sekali. rambut afro. Thats Zaker :D


Ali, Hamza and meeee


Geng Engineering :)

Sebenarnya kitorang dah rancang nak buat perjumpaan terakhir before shahrin balik. tapi hari yg kitorang rancang tu. masa tu shahrin ada kerja sikit. then asyik tangguh tangguh. Last2 semua busy. saaaay whaaaaaat?! tak dapt nak jumpa depa buat kali terakhir haihh. kali terakhir shahrin jumpa diorang masa graduation sekolah. June lepas. lama tuu -_- Im sorry guys. Its all my fault. asyik busy je. kalau tak bleh jumpa haritu.

I also got message and text from them saying goodbye and sorry semua. awww so sweet haha. seriously I will miss korang do. rindu kene buli dgn diorang haha. Take care guys :) Okay dah dah shahrin nak off. nak kemas/pack semua barang. banyak lg tak kemas ni aiyoo. And doakan ye agar semuanya berjalan dgn lancar. InsyaAllah! tak sabarnya nak balik ni hoho.

*Goodbye United Kingdom, and Hello Malaysia :D

20 comments:

  1. waa...sedihnyaa..*eh eh sy plk sedih*..kem salam kat Ali..kekeke

    ReplyDelete
  2. Malaysia is welcoming you and your family..

    ReplyDelete
  3. are u leaving uk forever??

    ReplyDelete
  4. Selamat pulang ke Tanah Air...heee mst rasa pns bile jejak kaki kat KLIA nanti...

    ReplyDelete
  5. Semoga perjalanan pergi dan sampai dalam keadaan baik2..InsyaAllah..Nanti Shahrin ajak pulak kwn2 kat UK datang Malaysia

    ReplyDelete
  6. welcome home! :D
    gambar paling atas tu macam nak cari gado je. :P

    ReplyDelete
  7. Salam shahrin!
    Waaaa....dah nak balik Malaysia dah..haha..
    Aku boleh bayang mesti rindu sangat kan sebab dah 3 tahun kat uk, pastu nak balik malaysia...pastu tak sempat pulak nak buat perjumpaan terakhir.. takpa...walau jauh beribu batu sekalipun, pastikan shahrin always be in touch with ur friends...bila ada masa lapang tu, selalu tanya khaba, mesti depa syoq bila shahrin contact depa...=D

    oklah...apa2 pun, akak doakan perjalanan 20 jam balik malaysia selamat dan berjalan lancar. aamiin~

    selamat pulang ke malaysia! =D

    ReplyDelete
  8. sorry sorry sorry! tesilap taip...huhuh ...
    *akak* actually bukan *aku*...aiyoyoyo..

    ReplyDelete
  9. heyy take caree babe ! ;]
    welcome homeeee !

    ReplyDelete
  10. welc0me t0 Malaysia abg Shahrin . wish y0u luck :)

    ReplyDelete
  11. welcome back boy ;) hidup tmpt org syok kan ? but , mesia the best ! we got sawah padi laa XD

    ReplyDelete
  12. Tengok muka Ali tu, teringat dekat Haryy Potter =>

    ReplyDelete
  13. Why are u going for form 4 when u took year 11? you can straight go to degree rite?

    ReplyDelete