Sunday, 28 August 2011

Selamat Hari Raya Aidilfitri!

Assalamualaikum :D

The title says it all. I want to wish you all Selamat Hari Raya Aidilfitri & Maaf Zahir dan Batin! shahrin nak minta maaf sangat if shahrin ada buat or said something wrong to you. Balik kampung tu, hati hati ye di jalan raya. tahun ni shahrin tak jadi nak balik kampung -_- raya di rumah je. Takpa asalkan dapat raya dgn family :)Anyway jangan lupa bagi shahrin duit raya tau haha! bakk siniii!


Raya 2009 :)

Alaaaaaaaaa nak main mercun. best lah korang dapat main bunga api and mercun dgn saudara mara. Haha be careful yh main tu. jangan main mercun bola. bahaya! So baju melayu shahrin tahun ni warna hitam hihi. tahun ni saja saja nak try warna hitam pulak. tahun lepas warna gold. Baju melayu/kurung korang pula warna apa? mesti cantik cantik punyaa kan kan? haha

Kalau ada buat open house tu ajak le shahrin hoho. boleh isi perut ni. semakin hari semakin kurus shahrin tengok -_- Padahal makan banyak tak henti henti masa berbuka haha. so yh have fun during raya! Oh and new video coming soon yh :) Salam.

*hari ni shopping banyaknyaaaaaaa. best best! :D tapi sesak woo dlm market -_-

16 comments:

  1. selamat hari raya & maaf zahir dan batin juga :)

    ReplyDelete
  2. baju kurung saya yang dh hantar kat tailor tak disiapkan . sobsobsob :'( terpakse beli baju dekat mall tu jee . haha . Selamat Hari Raya Shahrin ! :)

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya juga for u....hahaha....baju kita same la thun nie colour hitam juga.....hahahaha...lol...

    ReplyDelete
  4. selamat hari raya jugak shahrin :)

    ReplyDelete
  5. selamat hari raya aidilfitri jugak ye

    ada buat entri pasal shahrin kat sini:
    http://azrijohan.blogspot.com/2011/08/shahrincool-best.html

    ReplyDelete
  6. selamat hari raya dan selamat menyambut hari kemerdekaan kali ke-54 :D

    ReplyDelete
  7. wahh shahrin raya kat rumah je..boleh la dtg raya rumah kita..hahaha..nanti kita jemput dtg ye..slamat hari raya kat shahrin jugak..

    ReplyDelete
  8. this yr baju kurung sy warna biru.hehe. er, klau ada open house betul ke encik shahrincool ni nak dtg? klau betul, woahh :o hehe, anyway selamat menyambut hari raya aidilfitri ;)

    ReplyDelete
  9. klau open house dekat kedah, sanggup ke weyh? haha. anyway, selamat hari raya shahrincool :D

    ReplyDelete
  10. Shahrin dah sma tinggi dengan ayah shahrin dah..wah..dah beso dah shahrin ye..hehehehe.. Selamat Hari Raya ye Sharin..jemput2 lah datang rumah..weeee

    ReplyDelete