Monday, 12 March 2012

Spm nak dekat

Assalamualaikum wahai manusia yang hensem dan cantik :) miss me? No? Okay bye.

Haha okay just joking lah, shahrin tau dah lamaaaaaaaa sangat shahrin tak update blog and vlog. Ramai orang tanya shahrin kenapa tak update! kenapa tak update! Okay jawapannya senang je, SPM. Tahun ni shahrin rasa, definately tahun yang paling busy lah compare dgn tahun dulu. Time habis sekolah, ada kelas tambahan. Malam pulak ada tuisyen. Cuti, ingat boleh rehat? No, ada homework. Busy busy busy.

Tapi shahrin cuba lah jugk nak cari masa utk update blog and vlog ni. I'm so so sorry sebab dah lama tak update, seriously. Kita merancang, Allah yang menentukan :) walaupun shahrin dah lama tak update, tapi korang still baca blog and tengok video shahrin, terharu sesangat ni beb haha. Thank you so much! I'll try to update secepat yang mungkin!

So this week shahrin maybe buat video baru InsyaAllah, sebab cuti seminggu yay! Dapatlah rehat kejap, but homework still banyak woo -,- So kepada semua yg nak tau apa shahrin buat sebelum ni, since the last post shahrin update tu. Ni diaa gambar. Pictures tells you everything :)

Had dinner with my mum at PappaRich :)

Umar, Faris, and me :)

One fine day, sekolah shahrin ada activity about keselamatan motor apa entah tak ingat. But it was fun though, sebab tak belajar hoho. This is some pictures from that day :)

With Luqman!

Ada banyak lagi but malas nak upload haha. Sekarang pun dah lewat malam dah ni, have a goodnight everyone! Oh and kalau ada any new ideas for my new video, don't be shy to share lah kay :) Assalamualaikum!

13 comments:

  1. good luck SPM. jangan lupa study and buat video. hihihi :)

    ReplyDelete
  2. good luck untuk SPM.. Saya pun sama buzy sket tahun ni,PMR..=.='.. Smile always=)

    ReplyDelete
  3. buat la vid gelagat bebudak tgh exam..meniru apa semua taktik yang ada tu...peace~

    ReplyDelete
  4. good luck in your spm, bro.. kita serupa tahun neh..:D

    ReplyDelete
  5. weh weh weh haha goodluck for SPM tau...relax sudah..video and segala bagai nanti dulu pun xpe okay^^

    wish you the best...

    ajak kengkawan study sekali okay^^

    ReplyDelete
  6. yo shahrin. good luck for SPM tau! buat yang terbaik! yeeeeha! tak sabar nak tgk video baru shahrin. hi3

    ReplyDelete
  7. sabar shahrin...saya pon same taon ni SPM......mcm awk r busy memanjg.....goodluck 4 your SPM.....DO YOUR BEST.....

    ReplyDelete
  8. muke shahrin ade iras2 park ji sung.
    baru lepas tgk rm. haha.

    ReplyDelete