Saturday, 30 July 2011

Satu hari lagi!

Assalamualaikum :)

Fuhh tinggal lagi sehari je nak puasa? really? weh betul ke ni? woohoo yayyyy! Excited ni haha. semua orang pun mesti lah excited jugak kan. Bulan ramadhan ni ialah bulan yg paling mulia. so sapa tak excited tu mmg ada masalah la tu.


Korang sume jgn lupa sembahyang terawih tau? -upindanipin

Soo I just want to say Selamat Berpuasa dan Selamat Menyambut Bulan Ramadhan kepada semua muslimin dan muslimah di dunia yg indah ini. Jangan lupa buatlah sebanyak pahala yg mungkin dlm bulan yg mulia ini seperti membaca Quran, pi sembahyg terawih dan lain2. tapi bulan2 yg lain pun buatlah mcm tu jugak cuma dalam bulan ramadhan ni. lebihkan lah buat pahala tu ye ye.

Wahh nnti tiap hari bangun makan sahor. best niii haha. InsyaAllah nnti puasa kat malaysia :D Tarikh shahrin balik malaysia dirahsiakan ye buat masa ni hihi. Selamat berpuasa semua! Oh lagi satu. new video is coming up soon :)

*yay yay nanti raya kat malaysia. dapat banyak duit raya woohoo!

11 comments:

  1. selamat berpuasa, waiting your new video...:D

    ReplyDelete
  2. Rasa macam tak sabar je nak puasa..huhu..excited nak puasa ni..hehe

    ReplyDelete
  3. cepat2 upload new video =)
    selamat menyambut Ramadhan!

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum..
    jadikanlah ramadhan kali ini seperti ramadhan terakhir kita. dengan ini barulah diri akan tergerak untuk lebih bersemangat membolot semua pahala yang dijanjikan Allah pada bulan yang mulia ini. moga ramadhan kali ini akan menjadi the best ramadhan ever. amiin~selamat menjalani ibadah puasa :)

    ReplyDelete
  5. selamat berpuasa shahrin :))

    ReplyDelete
  6. nak duit raya ? hahaa . dah tua laaa . booo~

    ReplyDelete
  7. selamat berpuasa...

    ReplyDelete
  8. lahh, main rahsia rahsia pulakkk. nway, selamat berpuasaa yaa ;)

    ReplyDelete
  9. bieyna: Selamat berpuasa!

    muhammad fadhli: selamat berpuasa! oh okayy :)

    Nur Intan Syafinaz: haha tulah pasal. shahrin tak sabar nak raya je hihi

    Cooleustary: Selamat Menyambut Ramadhan! Okayy! =)

    Susuchan: Wassalam. betul betul betul! InsyaAllah :)

    ieqa: selamat berpuasa ieqa!

    thelonelygirl: haha boleh jeee. nak duit raya jugak :D

    Anonymous: selamat berpuasa!

    sharifah husna: Happy fasting =)

    kika: hihi biasaa. selamat berpuasaa :)

    ReplyDelete