Friday, 1 July 2011

July, please be nice to me.

Wow tak sangka skrang dh masuk bulan Julai. cepat jugak masa berlalu eh. thats good! :D

Anyway I hope this month will be the best of the best. pleasee sesangat! June was alright to me. kinda bored lah. So Julai. paa lagi. jadi lh fun sikit eh! haha. But dont worryy. im sure bulan julai ni akan jadi yg terbaikk punyaa lh. because my birthday is in July! hihi. Its on 13 July :) and my sister punya birthday is on 14 July. Haha dekat2 je :p

Lagipun mmg ramai org yg birthdaynya on July kan kan kan? tengok dekat facebook birthday. perghh ramai wooo :o Oh lagi satu! I hope that we're going back to malaysia this month. kalau jadi. wahh bulan july ni will be the best month everrr! haha doakan harap2 jadi yee :) And I also hope this month will be the best for you all too. InsyaAllah :)

*haha harini mak masak asam pedas pulak! xD favourite kuu. terbaikk lah mama!

9 comments:

  1. yaa..mmg tk sangka dah masuk bulan julai.. =)
    nanti bagi alamat kak akak..boleh akak post hadiah 13 july nanti..hehe..=D
    haha..ni akak tengok memang dah tak sabaq betoi2 dah ni nak balik malaysia..

    takpa! akak doakan shahrin boleh balik this month and july will be the best month ever!! insyaAllah.. =D

    ReplyDelete
  2. And my birthday is on 12th July. Oh takde siapa tanya ke? Ok....

    ReplyDelete
  3. Yeahh me too. spm trial is just around the corner. uwaaa~ so klau blk this july agak2 dpt ke merasai bulan ramadhan kat mesia bulan 8 nnt ye..?
    Eh shahrin, kalau jadi balik mesia buat la video masa nk p sana.you can see any changes kat kajang tu huhu. kajang takde la berubah sangat.
    tp berubah la jugak.
    eh ape ni haha. XD

    ReplyDelete
  4. Athirah Azlan: tulah pasal. cepat jee masa berlalu kan? haha boleh ajee :D fuhh mmg betui2 tak sabaq niih! excited nak balik ke tanah air kuu ahah. ye InsyaAllah harap dapat balik :) thanks!

    LDK925: Eh shahrin tanyaa. haha happy birthday! shahrin wish awal sikitye :)

    Fizah Mohd Ali: Oh good luck ya in the exam! InsyaAllah dapat puasa dekat malaysia. lamaa tak pi bazaar ramadhan ni :D Oh okayy nanti tengok. rasanya mesti banyak berubah dh ni :o excited nak tengok haha

    ReplyDelete
  5. Megat: Haha nanti kita sambut sesama jom! :D

    ReplyDelete
  6. Harap your & my July akan best, tak macam jun..btw hapy becoming besday..

    Terhangat
    You're beautiful version jepun?

    ReplyDelete
  7. Umi Assura Sanusi: InsyaAllah :) and thank you!

    ReplyDelete
  8. Happy belated birthday :)share same birthday with my lil cousin 13th july.

    ReplyDelete