Wednesday, 2 January 2013

Finally It's 2013

Assalamualaikum everyone! Apa khabar? Baik? Alhamdulillah :)

I can't believe it. Seriously I really can't believe it. It's 2013 now. We're in the new year. 2012 is gone forever. Time flies too fast. Dulu 2010 pergi. Then 2011. And then 2012 had gone. Now it's 2013. Happy new year everyone! Hope this year will be better than years before! First of all. Alhamdulillah that I'm still alive. I'm still healthy. I still have my amazing family, partner, friends and everyone I know in real life. Alhamdulillah.

Btw rambut shahrin makin panjang makin curly. Tak macam dulu haih whats wrong huh..

Honestly. 2012 had been rough for me. Yet amazing. Some of the amazing things that happened to me is I met a lot of new friends. I made a lot of people happy by making videos for them! Macam macam lagi. Btw in 2013 ni. Shahrin cuba buat banyak lagi video for you guys InsyaAllah. I am working on a new one right now hehe. Hope you guys like it! And ofcourse. Bila kita ada happy moments. Mesti ada jugak sad moments. Contoh yg terjadi kat shahrin is struggle for Spm ofcourse. Homework and macam macam. I don't want to waste my time thinking about all the negative things.

It's a new year. New life. New adventure. Begin with a fresh start. I won't ignore my past. I'm learning from it. You guys should learn too :) Well post ni simple je. I know its a bit too late lah for me to wish happy new year ni but lalala who cares haha. Happy New Years everyone! May Allah bless you all :)

*okay now gonna continue making my new video :)

6 comments:

  1. eh,kasi potong la rambut tu.
    nampak tak sesuai *jujur* ngeee :D

    ReplyDelete
  2. x nak kongsi ker sapa beautiful girl tuh??

    ReplyDelete
  3. Happy New Year!! Mari doa sama-sama untuk result SPM..... XDD

    ReplyDelete
  4. nice day :)
    hargailah hari kemaren,
    mimpikanlah hari esok,
    tetapi hiduplah untuk hari ini.
    bagi-bagi motivasinya yaah...

    http://wisataoutboundmalang.com/

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  5. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete