Sunday, 25 September 2011

Okay...

Assalamualaikum!

Sorry sebab shahrin dah lama tak update blog and vlog. sebab sekarang tengah busy. Ceh busy lah sangat haha. memang pun dgn hal sekolah, tuisyen, open house raya and macam macam lah! -__- But InsyaAllah nanti shahrin cuba update everything secepattt yang mungkin ye :D Hope you all have a great day ahead :) BYE!

6 comments:

  1. haha..Biasalah tu shahrin, sekolah, macam2 nak buat..hope you have a great day to0!

    ReplyDelete
  2. whoah, tak phobia ke bab pegi rumah terbuka ni? stiap kali mak suruh pergi, kaget je syee!

    (tpi mknn dowg sedap) :P

    ReplyDelete
  3. shahrin dah ade skrip ke untuk vid baru ? :D

    ReplyDelete
  4. Nur Intan Syafinaz: Haha betul betul. InsyaAllah you too! :)

    Makwe Kintan: Ada ada coming soon :)

    BudakPoyo: hahah fobia sangat! mmg sedap kan :D

    ranyzajay: ada dah siap separuh dah pun. tinggal edit je ni :)

    ReplyDelete