Saturday, 4 June 2011

Asam Pedaaaaas!

Assalamualaikum :)

Dinner harini adalah Nasi putih dan lauk Asam pedaaaasss! *bukan asam pedas ye.. tapi asam pedaaaaass!

Haha today was the first day dalam cuti seminggu ni. shahrin boleh rehat sepanjang hari. Because dah takda dah revision kat school. akhirnya -__- Hari ni memang tak buat pa langsung. best sebab takyah buat apaapa tapi boring sebab boring haha. So plan today is tengok movie yg terbaru! panjang list ni. Ada Kung Fu Panda 2, Beastly, Tron, and lain lain. tak tau nak tengok mana satu dulu. Esok cuti lagi so bolehlah tidur lambat lagi harini ye haha :p

But yang paling best. dinner harini special sikit. Asam pedaaaaaaaass! lama tak makann. Ni lauk yang chek selalu makan kat kampung dulu uih! tadi mak decide nak masak masakan melayu pulak. jadi dia pun masak asam pedaaaaaasss! memang sedap! Pedas dia memang lain daripada yg lain oh. berapi berasap semua ada. Lepas makan tu rasa nak lagi tapi tak mampu sebab pedas sangat haha.

Tu saja lah yang chek nak kongsi harini. sorry lah sebab post ni macam pointless sikit haha. Takda cerita best sebab harini memang tak buat apa apa. Tu jelah ye. Byeeeee salam.

*1 week left then its summer holidaaaaaayyyy! canti wait!

7 comments:

  1. You should go watch the newest movie, Insidious! :)

    ReplyDelete
  2. Pijahh' de-Arr: pedaaaass sangat! haha

    Anonymous: Oh okayy! thanks yh! :)

    ReplyDelete
  3. Asam pedas tu x berapa power...
    Melaka punya perrghhh.....berasap :)

    ReplyDelete
  4. erm dh lama xmkn , terliur plak bila baca , adoi . . kna balik kg ni (:

    ReplyDelete
  5. NIRL: wahh yeke. nanti balik malaysia kene try ni :D tapi yang asam pedas shahrin makan ni mmg pedaaas sangat! sebab mak terletak lebih cili haha

    Cik Chenta: hahaha :p

    ReplyDelete
  6. perghh...cili..klau cili kering yg berkilat tu mmg pedas walaupun letak sikit. cubalah :) :)

    ReplyDelete