Friday, 24 June 2011

Maharaja Lawak Final!

Woop woop! Go Jozan! Go Sepah! Go Jambu! Nabil.. go balik rumah lah ye (:


Haha just kidding lah. semuanya okayy. daripada semua tu. Shahrin minat Jozan. Sepah and Jambu je. depa semua lawak gilerr~ haha. Nabil dulu lawak jugak! tapi sekarang mcm hampeh sikit lah bil. Excited ni nak tau sapa yg menang haha sebab semua best2 yg masuk final ni. tapi malangnya shahrin tk dapat tngok live :( dia mana siarkan kt UK maaa. huhu sedih sedih!

Tapi tengok overall. nampaknya mcm Jozan lah yg akan menang. sejak raja lawak 1 tu shahrin mmg dh minat dh depa hihi. Sepah tu shahrin kenal and minat depa from youtube. Jambu pun from raja lawak 1 kan. Ayah kami minat Sepah. Jambu and Jozan. sama dgn taste shahrin haha. bagus bagus :D

Oh nanti bila dh tau sapa yg menang. bagitau shahrin eh? oh and sapa yang korang minat and sokong eh? ni tngah sedih ni tak dapt tngok live haishh! Okayy tu sajalah :) harap2 the right person yang menang. amin :)

Haa ini antara favourite shahrin from all the finalist :) semua best2!


Jozan :D


Sepah *Ayah kami suka sangat kt depa ni haha


Jambu :)


*Okay dah sekarang nk mandi and makan breakfast muahahaha

6 comments:

  1. akuapekhitam: yay! they deserved to win :D

    ReplyDelete
  2. shahrin minat sape lak lam maharaja?.

    ReplyDelete
  3. dah terang2 shahrin cakap jozan kat en3. ok bye haha

    ReplyDelete
  4. Umie Nadhirah: Sepah dn Jozan! haha

    ReplyDelete