Friday, 21 October 2011

Wait, I have a blog?

Assalamualaikum! Wah dah lama tak log in blog ni. Seriously shahrin mmg lupa yg shahrin ada blog. baru harini teringat -__- haha

Final exammmm!

Okay i think salah satu sebab terlupa its because of exam kot. As many as you know, sekarang shahrin tngah amik final exam for tingkatan 4. Baru sebulan masuk sekolah dah kene amik exam. pehh mmg hebat! But alhamdulillah semuanya okay except for paper Addmath ofcourse, Sejarah and LK. this 3 subject memang shahrin rasa mcm ada chance nak fail je haha but harap tak lah. Yang paling tak tahan masa tengah buat paper Addmath. kepala rasa nak pecah! serious woo. Rasa macam nak koyak kertas sambil jerit..

"Sapo yang create Addmath ni ha! Nak kene pelempang ka!" -.-

Lepas habis je exam Addmath ni. ada kawan shahrin yg demam. ada yang sakit kepala. ada yang mcm nak pengsan hahaha. Mmg teruk. doakanlah harap shahrin lulus ye InsyaAllah :)

Holidaaaay yeah!

Yay next week dah cuti seminggu sempena Deepavali! :D memang syok lah. boleh dpt hang out dgn kawan masa cuti ni. sebab lepas dah habis cuti ni. sambung exam balik -_- Tinggal exam Chemistry and Sivik je. alahh kacang je haha not really. In this holiday, shahrin dah ada plan dah nak buat apa. One of them is..

1. Make a video for ShahrinCool :) InsyaAllah sempat *tengah banyak idea ni :D2. Hang out with friends
3. Revise *not really
4. Sleeping at home
Thats all i guess. And yes, im very busy in this holiday. Bukan macam masa zaman kecik kecik dulu. bila cuti je mesti bebaaaaas duduk rumah tidur. tak pun keluar naik basikal dgn kawan. Sekarang dah maju, kalau keluar dengan kawan pergi Mall haha. So what your plan for this 1 week holiday? Mesti best best kan? haha byee Assalamualaikum :)

*tinggal lagi 4 je paper exam and then im freeeeeeeeeeeeeeee! can't wait! :D

13 comments:

  1. all the best with the results. i hate addmaths very much. if not because of the non stop tuition my mom gave i wouldnt passed lol. goodluck in ur next paper shahrin.

    ReplyDelete
  2. gudluck shahrin..+math is a cool subject actually..+math is easy juz like my tcer said..heheee

    ReplyDelete
  3. LK sgt senang. but +math superb senang. anyway wish you all the best :)

    ReplyDelete
  4. good luck shahrin. rindu pulak nak buat addmath..dah 2tahun lebih tggal ;(

    ReplyDelete
  5. ambik bidang LK jugak? sama! btw, Gud luck (:

    ReplyDelete
  6. wahh , kita sama jugak lah ! hee ;D gud luck shahrin ! add math tu kne tabahkan hati lah . hahaha .

    ReplyDelete
  7. practise make perfect (based on my experience took Add math and LK). Good luck and all the best shahrin :)

    ReplyDelete
  8. Dhiya Fariza: Thank you! I know I hate it too! -.- everyone hate addmaths kan haha

    mr.weird: wait addmath is easy? haha memang susah nak percaya lah xD

    azrijohan: thanks bro!

    CynthiaShin: Thank you :)

    Miss Eya: Bagi shahrin semua susah lah haha. Oh thanks! :)

    Izyan Khalidah: Haha thank you! :)

    Umie Artoqiemie: yh shahrin sekarang belajar di Malaysia :)

    Anis Alnura Arshad: Yh LK :) haha thanks!

    nobody: wahh nicee. Thanks! haha :D

    Anonymous: true :) Thanks!

    ReplyDelete
  9. Owh slm shahrin~~ +math susah x mcm math gsce??? Owh another suggestion~~ buat post psl comparison studylife & subjects kt malaysia dgn uk~~ senang ckp between gcse dgn spm~~ mne lagi susah~~tq~~~

    ReplyDelete
  10. shahrin tak suke lk???
    btw i love lk :)

    ReplyDelete