Wednesday, 17 February 2010

Gelap


Belakang rumah

Gambar kt atas ni, masa ni pukul 5 petang. Dah gelap sikit dah sebab skrang musim winter. Kalau musim summer kan, pukul 11 malam pun masih cerah gila :D serious ni. Gambar ni kt belakang rumah aku, cantik kan? :P sejuk ouh, sampai semua daun kat pokok tu gugur. *Kalau korang tak caya tu gambar aku yg amik, nah bukti di bawah:


Tangan aku xD

1 comment:

  1. cantik pemandangan tu..cam damai giler

    ReplyDelete