Saturday, 20 February 2010

Pengalaman

Ni aku nak habak sikit mai. Cerita ni masa first day aku sekolah kat United Kingdom :) Nervous siot. Siang malam aku berlatih speaking xD Dekat sekolah, first time matsaleh cakap ngan aku. Sumpah aku tak paham langsung apa yg diorang cakap. Hahaha, aku angguk & geleng je.

Masa tu ada class party :) sebab dah nak dekat cuti sekolah. Hooray! aku baru je start sekolah, dah nak cuti xD Best2 :D Kawan aku ada main satu game ni. Nama nye 'Truth or Dare'. Aku pun cuba lah join..

Ada sorang prempuan tu, dia pilih Dare. And then, dia kene cium pipi aku :O Aku terkejut lerr.. Biar betul bhaii. Mula2 aku ingat diorang gurau2 je. Tapi prempuan tu cium aku betul2! Hahaha. Muka aku merah doh. The end..

1 comment:

  1. best owh main truth or dare..dulu suka main juga..

    ReplyDelete