Monday, 14 March 2011

3rd

"Jeng jeng jeng.. my 3rd video is here!"

"no one cares.."

"Shutup! i do :)"

Hehee so yh my 3rd video sudah keluar di pasaran. Haha ecehh. and to be honest, video kalini memang last minit lah buat -_- and its because aku ni demam, dalam video ni boleh nampak jelas yang aku ni lemahh semacam je. suara pun sayuu je macam tengah sedihh sedih, hahah. but still semangat jugak nak buat video! malaysia boleh haha!

sooo sorry juga sebab lewat sehari upload ni -_-

This video is for semua orang yang sombong sombong kat luar sana tu ye! Watch and learn okay? haha just kidding lah. semua pun boleh tengok. And thanks kepada kakak ku yang tolong menjadi camera"girl" untuk video kalini. kesian diaa kene paksa.. shhhh! haha kantoi. enjoy jelahh ye:)

7 comments:

  1. Shahrin :) your vids are epic!

    ReplyDelete
  2. Wow, nice :D
    Even ada salah sekit. Tapi good job :D

    ReplyDelete
  3. HAHAHA, this is so great to watch ! :D

    ReplyDelete
  4. bagus2 teruskan usaha...

    ReplyDelete
  5. dah ramai sgt yg compliment bout the vids..sebab vids tu memang best

    ReplyDelete
  6. best lah....cayooookkkk...

    ReplyDelete